Գիտական հետաքրքրություններ
- կենսաքիմիա, կենսատեխնոլոգիա, էկոլոգիա, մոլեկուլային կենսաբանություն, գենետիկա, թունաբանություն, դեղաբանություն, քարանձավային միկրոբիոմ
Կրթություն
Հաստատություն
ՀՀ ԳԱԱ Հայկենսատեխնոլոգիա ԳԱԿ
Ֆակուլտետ
մանրէաբանություն. կենսատեխնոլոգիա
Տարեթիվ
-
Աստիճան/կոչում
Հայցորդ
Հաստատություն
Հայ-Ռուսակական Համալսարան
Ֆակուլտետ
բժշկական կենսաքիմիա
Տարեթիվ
-
Աստիճան/կոչում
Ասպիրանտ
Հաստատություն
Երևանի Պետական Համալսարան
Ֆակուլտետ
կենսաբանական / կենսաքիմիա
Տարեթիվ
-
Աստիճան/կոչում
Մագիստրոս
Հաստատություն
Երևանի Պետական Համալսարան
Ֆակուլտետ
կենսաբանական / կենսաքիմիա
Տարեթիվ
-
Աստիճան/կոչում
Բակալավր
Գիտական աստիճան/կոչում
Հաստատություն
ՀՀ ԳԱԱ Հայկենսատեխնոլոգիա ԳԱԿ
Տարեթիվ
2024
Աստիճան/կոչում
Ասպիրանտ
Գիտական ղեկավար
Ն. Ա. Հովհաննիսյան
Գիտական թեմա
Pseudomonas, Stenotrophomonas, Xanthomonas ցեղերի որոշ տեսակների մանրէների բազմակայունության ուսումնասիրումը եվ դրա հաղթահարումը L-գինեթթվի սինթետիկ ածանցյալներով
Լեզուների իմացություն
Русский
English
Հայերեն
Աշխատանքային փորձ
Հաստատություն
Երևանի Պետական Համալսարան
Ժամանակահատված
Պաշտոն
գիտաշխատող
Անդամակցություն
Հաստատություն
SPELEOLOGICAL CENTER OF ARMENIA, Secretary, member of council
Ժամանակահատված
-
Հաստատություն
BAA
Ժամանակահատված
-
Հաստատություն
BAA Secretary
Ժամանակահատված
-
Հաստատություն
FEMS
Ժամանակահատված
-
Հաստատություն
FEBS
Ժամանակահատված
-
Պետական մրցանակներ և պատվավոր կոչումներ
2010
«Synopsys» Հիմնադրամի Տեղեկատվական տեխնոլոգիաներոի ոլորտում առաջին կարգի մրցանակ
2010
«Լավագույն ասպպիրանտ» Նախագահական մրգանակ
Հրապարակումներ
Հոդված
Tartaric acid new derivatives as prospective and safe alternative to antimicrobials for food products packing
Հոդված
Carnivorous fungi application for pesticide-free vegetable cultivation
Հոդված
Strategic food reserves storage, safety and risk minimization: Problems and perspectives
Հոդված
Crops biological protection: Phytopathogens growth inhibition by the entomopathogens
Հոդված
Traditional vegetarian food products in villages of Syunik, Armenia: Technogenic contamination risks assessment
Հոդված
Impact of ceramic packaging on the quality and safety of Armenian fermented dairy product Matsoun
Հոդված
The safety of animal-derived food products in areas of technogenic pollution
Հոդված
The preliminary study of antifungal and antibacterial properties of wine by-products
Հոդված
Colamine and tartaric acid based innovative antioxidant and anti-spoilage food additive for fish product industry
Հոդված
New functionally substitutes cyclopropanecarboxylic acids as ethylene biosynthesis innovative regulators
Հոդված
The epigenetic impact of daily diet food choices on human health and chronic diseases
Հոդված
THE STUDY OF PROTEOLYTIC ACTIVITY OF PHYTOPATHOGENIC RHODOCOCCUS, PSEUDOMONAS AND XANTHOMONAS SOME STRAINS
Հոդված
Assessment of ‘Complex–co’ preparation efficiency for some cereal crops growth stimulation
Հոդված
Tartaric acid synthetic derivatives effect on phytopathogenic bacteria
Հոդված
Analysis of genome sequence and trehalose lipid production peculiarities of the thermotolerant Gordonia strain
Հոդված
Исследования стабильности плазмид антибиотикорезистентности у почвенных условно-патогенных штаммов Stenotrophomonas и Pseudomonas
Հոդված
RESISTANCE TO β-LACTAM ANTIBIOTICS IN SOME SOIL STENOTROPHOMONAS AND PSEUDOMONAS.
Հոդված
Inactivation of Macrovipera lebetina obtusa snake venom by enzymes of multidrug resistant Pseudomonas
Հոդված
СОВРЕМЕННЫЕ ТЕНДЕНЦИИ В РАЗРАБОТКЕ ЭФФЕКТИВНЫХ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ РЫБ
Գիտաժողովի նյութ
The Research of Aminoglycoside Resistance Spread in Non-Pathogenic Strains of Pseudomonas Isolated From Soil